În ianuarie, acestea arată performanțe excelente, care, printre altele – de două ori mai mari acasă în liga și a doua, miercuri, în Cupa Cehiei – au învins anul acesta puternic Žabiny Brno.

În sezoanele trecute ne descurcăm bine după vacanța de Crăciun și că echipa este într-o formă bună ”, își amintește Miroslav Volejník, șeful clubului Hradec Králové, înainte de duelul de astăzi cu Nymburk. Duelul de astăzi va fi o mare provocare pentru Leoaica lui Hradec Králové. Pe de o parte, cealaltă echipă va avea un tabel unul față de celălalt până acum, dacă ar putea reuși în raportul dintre victorii și pierderi. Și există o represalii pentru meciul de toamnă, în care au pierdut acest adversar cu 21 de puncte.

„Avem cu adevărat ceva care să le dea înapoi. După jumătate de timp am condus cu două puncte, dar nu am reușit al doilea.Iar câștigul ne-ar ajuta foarte mult acum, așteptăm cu nerăbdare să primim acasă un astfel de adversar ”, nu se ascunde Volejník. ca unul dintre puținii care au călătorit la Nymburk pentru a călători la Karlovy Vary. Nymburk a fost de acord cu Karlovy Vary înainte de sezon și a jucat mai multe meciuri în Boemia de Vest. Una dintre ele a fost cea cu Hradec.

Pe lângă rivalitatea reciprocă susținută de lupta pentru medalii în ultimele sezoane, importanța meciului de astăzi se adaugă și pe tabelă.În spatele avocatului suveran al titlului USK Praha, care nu s-a împiedicat încă o dată, se află un pachet puternic de patru echipe de calitate: Nymburk și KP Brno cu trei pierderi, Hradec și Žabiny Brno cu patru, iar Trutnov cu cinci sunt în urmă.

“Este suficient, până la urmă, poate fi decis de o mini-masă și aproape fiecare coș”, a spus Volejník.Concluzia este concluzia părții de bază, care va decide cu privire la poziția echipelor înainte de începerea play-off-ului și a beneficiilor rezultate. au avut o Leonașă de succes pusă în compoziție completă, deși unii jucători au mici probleme de sănătate.