Slavii și-au scurtat așteptarea pentru primul duel al noului an într-o tabără de zece zile în Spania.Luni, după un meci cu Gura, pleacă spre a doua tabără pregătitoare din Portugalia. „Nu suntem gonflați, suntem prea mult”, a recunoscut Jindřich Trpišovský la începutul pregătirii.

Jan Matoušek, care s-ar putea întoarce la găzduire la Příbram, are un loc incert în cadru, iar suprapresiunea este chiar în rândul trackerilor. Lukáš Pokorný a plecat pentru a fi găzduit în Boemia, încă Ondřej Kúdela și Michael Ngadeu au jucat cel mai probabil acolo la mijlocul toamnei, Simon Deli a jucat mai puțin din cauza problemelor de sănătate. Nou-venitul este Alex Král, o consolidare din partea Teplice, care poate juca un mijlocaș defensiv în plus față de tracker, și Jakub Jugas, care a jucat doar în Cupa împotriva Chrudim de la începutul sezonului, rămâne în cadru.

El ar fi primit de Zlín de unde a venit, dar încă nu s-a ajuns la un acord.Se va schimba după a doua concentrare slavă?

„În Portugalia, vom sta cu jucătorii în această situație și le vom prezenta rolurile lor în echipă. Va fi un acord reciproc să îl facem cât mai bun pentru noi și pentru jucători ”, a adăugat Trpišovský la plecări. / p>

Alți jucători cu ambiții pentru alinierea de bază: Petr Ševčík de la Liberec și Lukáš Masopust de la Jablonec s-au adăugat la backup-ul deja încărcat cu Hušbauer, Stoch, Zmrhal sau Traorém. Se va aplica?

Trpišovský are multe de ales de la fiecare postare. Până în toamnă, îl va avea la dispoziție pe Mick van Buren vindecat, care avea un picior rupt.În plus, căpitanul Milan Skoda și Peter Olayinka.

Deși Stanislav Tecl continuă să trateze leziunile la genunchi, el se alătură unei expediții pentru a se concentra pe Portugalia. „El și noi vrem ca el să fie alături de echipa sa în pregătirea individuală, pentru că el este o parte importantă a acesteia”, a declarat Michal Bycek, un purtător de cuvânt al Slaviei.

Pe de altă parte, mijlocașul Jakub Hromada, care a suferit o altă operație din cauza problemelor prelungite ale oaselor gleznei, doar miercuri, trebuie să rămână la Praga.Încă trei luni vor lipsi.

Yetsu Hilál, care va veni la Eden din Boemia conform unui acord, nu va fi luat în considerare de Trpišovský.

Martin Kuciak de la Podbrezova este un nou portar al portarului din Slavia – clubul l-a achiziționat pe Martin Vantruba, care va părăsi aceeași echipă ca oaspete.