„E destul de interesant, nu-i așa? Ne-am făcut de râs cu Tomas ”, a spus Randle într-un interviu cu jurnaliștii de la Londra, unde vrăjitorii au ajuns să joace cu New York.

„În plus, amândoi am fost antrenați de Ronen Ginzburg, care m-a condus la Nymburk și acum este antrenor. Este interesant modul în care se dezvoltă lucrurile ”, a adăugat el. Au atât de multe teme comune.

“În principal vorbim despre mâncare. Apoi ne amintim câțiva jucători din liga cehă ”, a spus el, spunând că nu vorbesc cehă. „Îmi amintesc doar„ mulțumesc ”. Deci nu folosim cu adevărat cehă.Deși uneori Tomáš încearcă să mă învețe ceva “, a adăugat el.

Pe teren se prefac, iar performanțele bune ale lui Randle îi permit lui Satoranski să se relaxeze în timpul meciurilor.

Duelul de la Londra cu New York a fost, de asemenea, un exemplu. Satoran a început foarte bine și a fost golgheterul Washingtonului în prima repriză – dar a pierdut. Apoi, la mijlocul celei de-a treia părți a fost înlocuit de Randle, Wizards a retras deficitul, iar cehul nu s-a mai uitat la punte. Dar nu s-a plâns. “Băieții au jucat minunat”, a apreciat restul echipei după ce a câștigat 101: 100.

“Ne ajutăm reciproc. Împărtășim povești și experiențe și lucrăm împreună pentru a ajuta echipa. El arată ce este în el. El conduce echipa și este un jucător important pentru noi. Cabina este foarte amuzantă și amuzantă. Își aduce stilul european în dressing.Dar când merge la curte, se transformă într-un războinic. El face totul la maxim “, spune Randle.

Satoranský apreciază, de asemenea, cooperarea. „Chasson este minunat, îi place să-și amintească de Nymburk. Este o oportunitate excelentă pentru el și a jucat rolul celui de-al doilea sfert ”, a declarat reprezentantul Cehiei. Prin urmare, nu este surprins că Dončič din Dallas atacă premiul NBA Newcomer of the Year.

„Am știut imediat că acest copil este excepțional. Merită o asemenea atenție. Îi place acest joc și este minunat să vezi cum merge ”, a spus Randle. „Mulți oameni încearcă, dar mulți dintre ei nu reușesc.În momentul de față el joacă cu adevărat uimitor. Are o mare mișcare și o lovitură incredibilă de salt. Nu poți decât să speri să îl încetinești ”, a descris Randle.

Pe lângă baschet, el face și multă caritate. „Am avut norocul să ajungem atât de departe. Și avem responsabilitatea să ne întoarcem și să îi sprijinim pe ceilalți. Așa că, ori de câte ori am o șansă, încerc să o fac ”, a spus el.

Deși nu este una dintre stelele din NBA, el se poate lăuda și că este numit burger după Pee Wees din Rock Island, Illinois. . Include ardei iute și sos pentru grătar.

„Un prieten de familie a deschis un restaurant și mi-a spus că mă va chema un burger după mine. La început am crezut că glumește, dar apoi a făcut-o cu adevărat. Totul din burgerul ăsta sunt ingredientele mele preferate.Nu este sănătos, dar bun “, a adăugat el.