„A fost un spectacol minunat pentru spectator, omul din Vítkovice și Brno. Și modul în care Comet a expediat trenul. Meci excelent într-o atmosferă minunată “, a lăudat Rostislav Olesz, liderul echipei câștigătoare.

Nu a ratat prezența uriașă în sală. Cometa Expres a sosit o mie de oameni din Brno, încă o dată atât de mult pe cont propriu. Atunci când Ivan Baranka a egalat la 1: 1, un val masiv în tricourile Brno s-a balansat nu numai în sectorul oaspeților din spatele porții, ci și pe părțile de lângă teren. Vítkovice a marcat patru împotriva lui.

„Problema noastră nu este un atac. Creăm o șansă, acolo este nevoie de mai mult accent și presiune pe poartă. Dar obiectivele sunt prea mari.Nu vom câștiga cu asta ”, a declarat Tomáš Plekanec, centrul Brno. Pierderea lui Martin Erat, ale cărui probleme de sănătate pe care clubul Brno nu dorește să le specifice, reprezintă în continuare o pierdere mare pentru Kometa.

„Speny este un excelent jucător de hochei cu multă experiență. Așadar, lipsește nu numai eu, ci întregul management. Când ne vom întoarce, vom fi din nou mai puternici. Dar în primul rând trebuie să îmbunătățim în primul rând apărarea ”, a spus Plekanec după ce a pierdut. Într-una dintre lupte a primit o asemenea lovitură în gură, încât a pierdut un dinte. În mod neașteptat, el a fost readus de membrii Brigăzii de Gheață care au curățat zona în timpul pauzelor comerciale. „Cel puțin ceva pozitiv, adică relativ…A fost doar timpul și băieții au măturat.Aveam nevoie de ei să se uite la dinte și, din fericire, l-au găsit. Mă bucur că nu va trebui să aștept unul nou ”, a spus fostul jucător de la Montreal Canadiens. Fundașul Baranka a revenit la gheața de la Vítkovice după nouă zile de miercuri trecute, când s-a alăturat ultima dată echipei gazdă. El doar a fluturat mâna să înscrie un gol.

„Nu sunt deloc fericit. Mi-am imaginat-o altfel, am crezut că vom face niște performanțe și vom câștiga în trei puncte. Din păcate, nu a funcționat ”, a regretat noul loc în rândul cometei.Fanii l-au întâmpinat cu un fluier, reproșându-i lui Brno.

Jucătorii de acasă au văzut situația cu mai mult umor.

„I-am spus imediat lui Baran: vedeți, am marcat cinci goluri și s-a încheiat în 4 : 1 pentru noi “, a zâmbit Rostislav Olesz. „Uneori, așa este. Cei mai mulți jucători care sunt schimbați au lovit împotriva echipei lor “, a subliniat el. Pe de altă parte, o tristă călătorie cu trenul spre Brno îl aștepta pe Kometa.