Pilsen a reușit să tragă mana pentru nouă puncte din cauza ezitării slave din Olomouc (0: 0), dar a pierdut în schimb unsprezece după șaptesprezece dueluri.

Mai ales prima jumătate din Karviná “A fost rea”, a spus antrenorul Vrba. „Nu a fost pus accentul, a fost fără viteză. A doua repriză a fost mult mai bună, am fost mai direcți și am creat șanse, dar nu am reușit.

Karviná a avut un început mai bun, nu a durat mult și Lingr a terminat rapid golul echipei gazdă. După 549 de minute, un jucător de fotbal Karvina a intrat în ligă.

Lingr a profitat de o pasă bună a lui Ba Louy și a aruncat mingea peste Pears în plasă. Karviná a avut o șansă promițătoare chiar la început, dar Dreksa a lovit în sus.Apoi, mingea a fost ținută mai des de oaspeți, dar nu au putut profita de ea mult timp. Antrenorul Vrba a trimis deja un al doilea forvard Chorý în joc, partenerul său Krmenčík a găsit centrul lui Kalvach pe stâlpul din spate și a egalat. . Antrenorii de salcie rămâneau în urmă, adesea ezitând asupra balonului pentru o lungă perioadă de timp, creând doar jumătate de șansă – Čermák în poziția dificilă se îndrepta foarte inexact, același lucru se întâmpla în cazul șutului lui Kopice.

Brabce a tras și a tras de la distanță, dar direct spre Pear.

Începutul celei de-a doua reprize a fost neobișnuit de lung, prezența unei duze de irigație irigată cu întârziere, care nu s-a stins și nu a vrut să se întoarcă sub gazon. La început, următorii autohtoni au încercat să o facă, apoi organizatorul s-a implicat în cele din urmă și când s-a oprit fluxul de apă, s-a format o baltă mare la câțiva metri în spatele varului Karviná.Acea lopată și mătură a fost împrăștiată de pompierii râzători și era posibil să se joace. Cele mai multe dintre experimente au surprins însă Pastornický. El a făcut față loviturilor lui Kalvach și Cermak de la lovituri libere, a apucat rana lui Hejda. că astăzi, mai ales când a fost vorba de ofensivă, nu a fost că am meritat să câștigăm. Echipa gazdă a fost ajutată și de înlocuirea antrenorului, jucătorii voind să se arate ”, a spus Vrba.Anterior, un înlocuitor de acasă Vukadinovic ar fi putut decide, care s-a dus aproape singur la Pear, dar a avut momentul potrivit și a lăsat balonul să se întoarcă întorcând adversarul.

ei punctează. Este excelent în situația noastră, dar trebuie să spun că un ochi râde și celălalt plânge, pentru că eram cu trei puncte mai aproape decât Pilsen.Ne-am împins rivalii la greșeli cu presink-ul extins, care este filozofia mea și putem vedea că jucătorii au calitatea “, a spus noul antrenor Karvinský Jarábek după premiera sa.