La 1xbet, jucatorii de cazino se pot bucura de poker video de pe telefoanele lor mobile. Cu toate acestea, va puteti bucura si de jocul de pe computer, deoarece este cam aceeasi experienta. Jocul de poker a devenit unul dintre cele mai populare jocuri la cazino. Este simplu si poate fi jucat pentru distractie sau pentru bani reali. Exista o serie de variante de poker din care puteti alege la cazinoul 1xbet.

Acestea includ Poker Live Russian alimentat de Betconstruct, Poker Bonus Texas Holdem, condus de Evolution Gaming, Caribbean Stud Poker, alimentat de jocurile Evolution si multe altele.
1xGames

Vei vedea apoi o lista mare de jocuri precum 21, Battle City, Super Mario, Razboiul, Adevarul sau Minciuna, Domino etc. Nu ai fi crezut niciodata ca cineva poate paria pe astfel de jocuri.
Jocuri TV

In categoria pariuri TV de la casa de pariuri 1xbet, avem functii de transmisie live care sunt administrate de TV Bet, Lotto Instant Win (LiW) si Ezugi. Canalul Lotto poate fi accesat in direct in fiecare zi si in orice moment al saptamanii. Au o remiza la fiecare 1, 3, 7 si 10 minute.

Ezugi organizeaza sesiuni Keno in direct, care se afla la 4 minute distanta. Jocurile live pot fi accesate de la TV Bet, iar jucatorii pot face selectii in ceea ce priveste pariul cu glume, 21Bet, backgammon, care a fost anuntat recent, Keno, 5Bet, 7Bet si live poker.