Este placut sa vezi o oferta sport care se refera la sport. Clopotele si fluierele sunt bine, dar daca preturile nu sunt bune, cine vrea flash daca nu puteti castiga numerar? Este primele zile si Betano trebuie sa treaca testul timpului.

Atata timp cat plateste la timp si nu incepe niciun shenanigans cu bonusuri si inchiderea conturilor, lucrurile arata destul de bine pentru acesti tipi. Este placut sa vezi ceva diferit, culoarea de prune a site-ului poate sa nu fie ceasca ceasca de corp, dar cel putin nu te face sa te simti ca sari de pe un pod.

Betano este compania inregistrata care tranzactioneaza ca Betano Romania. Face parte din grupul Betano, detinut ronopean, care are mai mult de un deceniu de experienta in pariuri sportive si alte activitati legate de jocuri de noroc sub centura sa.

Cu toate acestea, este un nou nume pentru multi din tara, care a fost lansat doar in ultimii ani, insa, prin gama de bonusuri si promotii, Betano a inceput deja sa faca valuri in industrie.

Detine o licenta valabila, emisa de Western Cape Gambling and Racing Board, ceea ce inseamna ca jucatorilor li se garanteaza un mediu de pariuri online echitabil si sigur, asa ca este pornit pozitiv. Sa vedem ce mai are pentru asta.