Un lucru pe care il veti observa despre Betfair este acela ca nu au o pagina de promotii centrale, asa cum o fac majoritatea site-urilor de jocuri de noroc. In schimb, veti gasi toate promotiile din produsele de jocuri individuale.

Din acest motiv, am enumerat mai jos toate promotiile lor pe baza de produs dupa produs. Continuati sa cititi pentru a vedea ce oferte puteti solicita.

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

Ceea ce este clar despre modul in care Betfair isi afiseaza ofertele – cel putin in cazinou – este ca au un meniu derulant care iti arata jocurile eligibile pe care le poti juca pentru a goli bonusul. Acest lucru face foarte clar ce puteti si ce nu puteti juca, astfel incat sa nu anulati (accidental) bonusul sau castigurile.

In prezent, Betfair ofera 10 promotii diferite in cartea de sport. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele nu sunt cu adevarat promotii, sunt oferte de timp limitat sau nu sunt utilizabile in manualul de sport.

Pariu fara riscuri – Optati pentru aceasta oferta si apoi pariati. Daca pariati mai mult de 5 GBP in schimbul lor – si pierde – Betfair va va rambursa 5 GBP in numerar.

Cele mai bune cote – Betfair sustine ca ofera cele mai bune cote pe pietele de tenis pentru barbati, fotbal englez, rugby si cursa de cai din Marea Britanie si Irlanda si castigatoarele de caini. Nu este atat de mult faceti asta, obtineti asta, ca un fel de promovare.