Primeste 20 de lire sterline pentru fiecare prieten pe care il aduci sa-si deschida un cont de pariuri sportive la Unibet, dar care indeplineste cerintele lor de joc.

Spre deosebire de alte programe, totusi, sunteti limitat la 15 prieteni adusi in sistem. Totusi, este vorba de 300 de lire sterline pe care le puteti castiga fara a fi nevoie sa faceti altceva decat sa le spuneti prietenilor dvs. unde jucati online.

Ceea ce nu vedeti foarte mult cu promotiile Unibet sunt bonusuri suplimentare de depunere. In schimb, este un mix unic de bani inapoi, pariuri, turnee si concursuri fara riscuri.

Unii oameni doresc mai multe bonusuri – daca esti tu, atunci Unibet nu este optiunea potrivita. Cu toate acestea, as avea mai degraba un pariu fara riscuri sau 10 GBP in cashback, peste un bonus de 500 GBP + trebuie sa pariez multiplu inainte de a putea incasa bani.

Un lucru pe care nu l-am vazut este un computer sau un program VIP. Este o schimbare pe care mi-as dori sa o faca.

In afara de asta, am crezut ca totul arata destul de bine. Si nu as fi surprins daca ar face publicitate mai multe oferte in backend, la baza de clienti existenta.