Abordarea Netbet pentru a paria responsabil

Netbet isi informeaza jucatorii în mod corespunzător despre tot ceea ce pot face pentru a paria responsabil si a se proteja cat timp apeleaza la serviciile sale. Ceea ce inseamna ca celor de la NetBet îi pasă de clienții săi. Chiar dacă este o agentie relativ tanara, fiind înființată în anul 2001, asta nu inseamna ca Netbet nu ofera servicii de cea mai buna calitate, iar suportul oentru un joc responsabil este unul dintre acestea.

Veți găsi in aceasta sectiune nenumarate optiuni, printre care:

  • Cronometrarea sesiunii – vă deconectează automat contul când se încheie numărătoarea inversă;
  • Opțiuni de întrerupere – puteti selecta, la alegere, intervale de 24 de ore, 48 de ore, 7 sau 30 de zile;
  • Optiunea Auto-excludere – minimum 6 luni, timp în care nu vă mai puteți autentifica în contul dumneavoastra.

De asemenea, sunteți încurajat să luați legătura cu principalele entități de asistență pentru jocuri, dacă considerați că aveți nevoie de ajutor suplimentar: GamCare, GAMSTOP, Be Gamble Aware si Gambling Therapy.

Informații despre amenzi și premii Netbet

Suntem încântați să vă informăm că NetBet nu a fost niciodată amendat de orice entitate de profil, din cunoștințele noastre. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece deja are la activ niste ani de experienta si, in plus, poate invata cu ușurință din greșelile agentiilor de pariuri mai „batrane” pentru a le evita. In ceea ce priveste premiile, Netbet a câștigat în anul 2016 titlul de operatorul european de pariuri sportive al anului, prin amabilitatea CEEGA — premiu ce se acorda pentru agentiile din Europa Centrală și de Est, încă un lucru pozitiv atât pentru Netbet, cât și pentru clientii sai.

Informații despre serviciul clienți NetBet

Puteți lua legătura cu Netbet prin următoarele mijloace:

– WhatsApp: +44 7510 35245 – 9:00 – 1:00;

– Telefon: +44 208 092 9427;

– Chat live: între 9:00 și 23:00;

– Formular web.

Cu toate ca există loc pentru îmbunătățiri, este pozitiv să vezi printre opțiuni si pe cea de contact WhatsApp. In plus, centrul de ajutor este ok, iar întrebările frecvente ofera raspunsuri detaliate.

Dacă doriți o experiență pariere fără probleme, NetBet este alegerea ideală. Si cand spunem acest lucru, ne gandim in primul rand la foarte multe aspecte pozitive, dintre care enumeram: interfata excelenta a platformei, certificat SSL valabil, lista extinsă a metodelor de depunere, cotele competitive și oferte bogate, programul VIP si, binenteles, sfaturi detaliate pentru a juca responsabil. Mult succes!