EFortuna este un bookmaker incredibil de celebru in lumea pariurilor online. In ultimul an a fost una dintre cele mai des utilizate case de pariuri din Italia, datorita cotelor deosebit de mari. Ofera pariuri cu adevarat avantajoase si de inalta performanta, atat in sectorul sport, dar si in alte sectoare si profitand de modul live. Ofera o gama larga de servicii pe care poti paria.

Veti gasi toate cele mai importante campionate, competitii, cele mai faimoase sporturi, dar si o intreaga sectiune pentru lumea Cazinoului, Bingo, jocuri de indemanare si Casino Live. De asemenea, EFortuna va ofera posibilitatea de a va inscrie si de a utiliza un singur cont pentru toate tipurile de pariuri pe care doriti sa le faceti. Puteti alege dintre diverse tipuri de jocuri: peste 500 de produse impartite intre jocuri de masa, video poker, arcade, sloturi online, Blackjack si multe alte produse de cazino.

Pentru a deschide un cont de joc pe EFortuna puteti merge direct pe site si sa profitati de zona dedicata noilor membri. Apoi, trebuie doar sa faceti clic pe formular pentru a va inregistra si urmati pas cu pas toate instructiunile de pe site. Trebuie doar sa furnizati datele dvs., toate informatiile si sa furnizati documentul de identificare intr-o luna pentru a va asigura retragerile si depozitele. Printre promotiile disponibile se numara si unii care vizeaza utilizatori noi si, in special, este bonusul de 100% sport de bun venit, care ajunge pana la 200 de euro.