Din pacate, marea majoritate a jocurilor sunt clasificate ca sloturi chiar si atunci cand nu este cazul. Pentru recenzia noastra 22Bet, a fost dificil sa gasim alte jocuri precum blackjack si a trebuit sa recurgem la utilizarea barei de cautare. Mergand mai departe, am dori sa le vedem reclasifica lucrurile in interfata de utilizator a cazinoului pentru a simplifica localizarea tipurilor de jocuri specifice.

Daca doriti sa jucati jocuri de cazino online de pe un dispozitiv mobil, cazinoul 22Bet este un bun candidat potential. Datorita unui design excelent pentru site-uri mobile, puteti juca majoritatea jocurilor lor de cazino din palma mainii folosind o tableta sau un smartphone.

Cu atat de multe jocuri de cazino din sortimentul lor, este greu de spus cat de multe dintre jocuri nu sunt pe platforma mobila. Cu toate acestea, in timpul revizuirii noastre detaliate despre 22Bet, nu am vazut prea multe jocuri disponibile pe site-ul de redare instantaneu, care nu erau acolo pentru clientii mobili. Impresionant, chiar si jocurile live dealer au fost mobile, ceea ce nu vedem din prea multe alte cazinouri online in acest moment.

In afara de lipsa lor de optiuni de poker, cazinoul 22Bet este extrem de impresionant. Cu o lista vasta de jocuri de cazino disponibile, inclusiv cele ale distribuitorilor live, merita sa aruncam o privire daca nu ati facut-o deja.

Portiunea finala a centrelor noastre de revizuire 22Bet din jurul serviciilor pentru clienti. Inainte de a incheia orice revizuire a site-urilor de jocuri de noroc online, ne asiguram intotdeauna sa testam calitatea serviciilor pentru clienti. In aceasta sectiune, vom discuta despre cum puteti contacta legatura cu echipa de asistenta 22Bet si despre cum a fost experienta noastra cu ei.