Bonusul de bun venit la Unibet

Bonusul Unibet de bun venit  constă în recuperarea a 150 de lei, chiar dacă primul dumneavoastra pariu sportiv va fi pierzator. Iar condițiile de eligibilitate sunt foarte simple: este disponibil pentru noi clienți (bineînțeles, bonusurile de bun venit sunt ceea ce atrag tot timpul cu adevărat pariorii la o noua agentie sportiva de pariuri on-line) și trebuie să aveti 18 ani sau mai mult.

Primul pas, desigur, după înregistrare pentru a obtine un cont Unibet, este să faceți o depunere de 50 de lei pentru ca dvs. să puteti face primul pariu și să optați pentru aceasta ofertă. În funcție de cât de mult pariați, odată ce pariul este decontat și se dovedește că a fost pierdut, veti primi înapoi până la 150 de lei (banii restituiți vor fi echivalentul pariului inițial plasat). Există condiții si termeni de pariere, conform carora că trebuie să pariați bonusul de cel puțin trei ori, pe cote de 1,40 sau mai mari, în maxim șapte zile, pentru a obține câștigurile.

Servicii de relatii clienți Unibet – disponibil tot timpul, pe canale diferite

Unul dintre punctele forte ale Unibet este serviciul de relatii cu clientii, care ofera suport 24/7 prin chat online, e-mail și telefon (va recomandam ca e-mail este ideal pentru întrebările aprofundate).

Orice parior experimentat stie ca degeaba gasesti pe o platforma on-line de pariuri sportive orice iti doresti, daca aceasta nu are o echipă excelentă de servicii pentru clienți. Si asta pentru ca pariorii sportivi doresc răspunsuri la întrebările lor in cat mai scurt timp posibil, adica răspunsuri rapide si informații precise. Iar la Unibet le vei obtine, avand opțiunea de a accesa canalele lor de comunicare în mai multe moduri. Funcția de chat online Unibet este o modalitate excelentă de a obține răspunsuri rapide la oricare dintre întrebările dvs. de pariuri online, pentru intrebarile mai aprofundata va recomandam mailul, iar pentru o discutie rapida tefefonul. Partea cea mai bună este că, indiferent de ora din zi se întâmplă să ntampini probleme, la Unibet vei avea acces la tot ajutorul de care ai nevoie 24/7, în fiecare zi a anului.

Sporturile acoperit de Unibet – totul de la A la Z

Acoperirea sportivă a Unibet:

O mare varietate de sporturi disponibile;

Toate evenimentele clasice acoperite;

Au fost oferite și cote pentru jocuri olimpice;

De asemenea, Univet acopera si o mulțime de sporturi de nișă;

La Unibet puteti plasa chiar și pariuri pe evenimente non-sportive, ca de exemplu pe evenimente politice.

Mult succes!