Acoperirea sportiva si optiunile de pariere la Maxbet

Daca atunci cand s-a lansat in mediul online, Maxbet nu avea in oferta evenimente sportive din mai mult de 20 de sporturi, in prezent bookmakerul va oera mai mult de 30 de sporturi din care sa va faceti selectiile, numar depasit doar de unele agentii cu ani grei in spate, de top. Iar in ceea ce priveste sportul rege, fotbalul, la Maxbet aveti o arie de selectie este foarte cuprinzatoare, cu peste 100 de optiuni de pariere la meciurile populare. Si meciurile cu o notorietate mai scazuta de peste 50 de optiuni de pariere, iar pariorii pasionati de tenis sunt placut surpinsi de numarul suficient de mare de turnee din oferta Maxbet, marea majoritate a partidelor avand 5-6 optiuni de pariere. Cam la fel stau lucrurile si la handbal sau baschet, iar oferta live este, de asemenea, generoasa. La Maxbet puteti paria live pe cele mai de interes evenimente din sporturile populare. La Maxbet puteti paria, de asemenea, pe cele mai importante evenimente politice si de divertisment, un motiv in plus sa va faceti chiar astazi un cont online.

Interfata de utilizator si biletul de pariuri la Maxbet

Site-ul Maxbet , „se misca” foarte bine, iar design-ul este unul ok, functioneaza fara intarzieri si puteti naviga cu usurinta intre zonele de interes. Grafica este destul de putin pretentioase, ceea ce ajuta utilizatorul la navigare, iar functia de cautare a evenimentelor sportive isi face treaba cu brio. Aceasta este pozitionata in partea stanga a site-ului si functioneaza astfel: vei scrie numele echipei sau al unui jucator pe care vrei sa-ti plasezi pariul, iar functia de cautare va gasi partidele programate in viitorul apropiat care au legatura cu acestia.

Plasarea unui bilet la Maxbet este foarte simpla, tot ce trebuie sa faceti este sa cautati evenimentele pe care doriti sa pariati si sa selectati cotele dorite dintre optiunile de pariere (rezultat final, numar total de goluri, sansa dubla etc.), facand click pe acestea. Cum vei selecta primul pronostic se va deschide biletul de pariuri Maxbet in partea dreapta a ecranului, bilet al carui numar de pronosticuri va creste cu fiecare selectie pe care o faciu. La Maxbet puteti opta intre bilete single, multiple sau in sistem. Totodata, puteti vizualiza si suma pe care o puteti castiga pe respectivul bilet, care se actualizeaza in mod automat de fiecare data cand adaugi un nou pronostic pe bilet.

Mult succes cu Maxbet!