Buna selectie de sloturi si retrageri rapide. Cam asta e. Intrucat recenzia pozitiva este prea scurta pentru a fi publicata, scriu acest lucru. Nu as putea adauga nimic pozitiv.

Din pacate, trebuie sa-mi schimb din nou recenzia despre Sportingbet. Nu fac asta din furie sau din impuls. De fapt, am incercat in ultimele luni sa clarific situatia cu ajutorul in toate felurile posibile.

Din pacate, fara efect.

O selectie buna de jocuri. A avut cateva victorii bune, precum si pierderi. Joc in principal jocurile play & go care imi plac.

Am depus intotdeauna folosind incredere si retras prin transfer bancar rapid. Intotdeauna mi-am luat banii in banca in aceeasi zi. De aceasta data am asteptat o saptamana pana acum, iar serviciile pentru clienti spun ca poate dura pana la 10 zile lucratoare. 2 saptamani pentru retragere este ingrozitor pentru un transfer bancar rapid. Nu credeti ca voi juca din nou.

Site-ul nu a fost binevenit pentru mine la inceput cand am inregistrat contul, probabil la inceputul anului 2015 sau chiar mai devreme. Am jucat cateva mici depozite fara bonusuri si le-am evaluat nu negative, dar si aspecte pozitive deosebite sau deosebite. Doar platforma mediocra.

Sloturile nete sunt comparabile cu cele de aici. Ma refer la servere sau la intarzierile la unele rotiri uneori. Nu ma pot juca nici macar cu o mica notificare de intarziere, ma enervez doar pentru asta. Poate pentru ca obisnuieste-te fara intarziere la sloturi si joc mai ales sloturi doar daca au optiunea de rotire rapida. Nu sunt o persoana internata, dar nu cred, asa cum fac unii oameni, ca astfel de superstitii precum invartirea rapida sau lenta schimba ceva in raport cu castigurile RNG, este egal sa spun.