In urma unei analize minutioase, expertii nostrii au identificat urmatoarele argumente pro Sportingbet, fiind de parere ca este oprtun sa va faceti chiar astazi cont la acest bookmaker:

  • Casa de pariuri online premium predominant pe partea de de pariuri sportive;
  • Sportingbet are un design simplu, intuitiv astfel ca pariorii pot sa navigheze cu usurinta intre numeroasele evenimente din care sa-si aleaga selectiile;
  • Credibil si de incredere;
  • Sportingbet dispune de o versiune mobila foarte usor de utilizat, precum si de aplicatii pentru mobil, astfel incat puteti paria de pe dispozitivele mobile chiar mai usor decat de pe varianta desktop;
  • Un bookmaker cu o vasta experienta pe piata pariurilor si un brand binecunoscut pe intreg mapamondul;
  • Premii si bonusuri de exceptie;
  • Oferte si cote generoase de pariuri.

La capitolul minusuri, am identificat doar sectiunea cazinoului, care este poate mai putin antrenanta decat oferta de pariuri sportive, dar este de inteles, deoarece Sportingbet a declarat intotdeauna ca eforturile sale se concentreaza pe partea de sport.

Pariurile live la Sportingbet, live streaming si functia de cash out

In cele ce urmeaza ne vom concentra pe partea de pariuri live de la Sportingbet, o optiune preferata pentru multi pariori, deoarece acestia au oportunitatea sa reactioneze chiar in timpul partidelor: monitorizeaza ce se intampla pe terenul de joc, analizeaza evenimentele si isi plaseaza pariurile in functie de aceste analize. In plus, Sportin gbet ofera clientilor sai optiunea de cash out, foarte apreciata in randul pariorilor. Si asta deoarece pariurile sportive nu sunt matematica, iar predictiile nu vor fi intotdeauna corecte, iar pariorii vor sa-si schimbe pariurile, fie sa retraga suma depusa pe un pariu sau, de ce nu, sa-si majoreze pariul initial.

In sectiunea live Sportingbet veti gasi aproape toate evenimentele in curs (pe cele mai populare cu siguranta), precum si cote competitive si foarte multe piete pentru fiecare dintre ele, profunzimea ofertei live fiind cu adevarat imensa. In plus, pariurile live acopera aproape toate sporturile, iar foarte multe evenimentele le puteti urmari in direct prin serviciul de live streaming de la Sportingbet. Principalele sporturi pe care pot le puteti urmari live live pe site-ul Sportingbet includ fotbalul, tenisul, voleiul, baschetul, snookerul, hocheiul, tenisul de masa, badmintonul si multe alte sporturi. Astfel analiza dumneavoastra va fi mult mai pertinenta, iar sectiunea de informatii si statistici live reprezinta inca doua motive pertinente pentru care sa alegeti acest bookmaker.

Mult succes cu Sportingbet!