Cand vine vorba de selectia sporturilor oferite, BetStars face suficient pentru a duce lupta catre cele mai mari site-uri de pariuri fara a stabili noi standarde. Exista intre 35 si 40 de sporturi in oferta, in functie de perioada anului. Toate elementele de baza – fotbal, curse de cai, rugby, tenis si snooker – sunt bine acoperite, in masura in care in ceea ce priveste punterii britanici vor fi oricum vizionati.

Pentru a lua fotbalul ca cel mai evident exemplu, BetStars se potriveste cu usurinta majoritatii concurentilor sai. Veti gasi meciuri pe care sa pariati de la toate nivelurile jocului britanic, fara sa mai vorbim de meciuri din scoruri de ligi si competitii din intreaga lume.

Exista, de asemenea, o gama larga de sporturi americane si internationale oferite, dar nimic prea putin in afara de cazul in care contati industria eSports multimiliardara.

In fiecare sport, veti gasi o multime de piete pe care sa pariati. In acest sens, BetStars nu ofera nimic revolutionar, ci se potriveste absolut tuturor standardelor din industrie, cu toate tipurile comune de pariuri europene si asiatice disponibile. Va puteti astepta sa gasiti aproximativ 100 sau mai multe piete diferite pentru majoritatea jocurilor din Premier League, de exemplu.

Calitatea cotei este intotdeauna putin mai greu de evaluat, dar consensul dintre jucatorii cu experienta pare sa fie ca BetStars se compara favorabil cu cei mai buni concurenti, dar este foarte rar cel mai bun.