Parea deja familiar, dar pentru mine, BETWINNER este din pacate prea confuz pentru incepatori. Asemanarile cu liderul industriei bet365 sunt inconfundabile, iar casa de pariuri engleza nu este cunoscuta tocmai pentru ordinea sa. Continutul Betwinner este prezentat intr-un mod slab sortat, iar paginile de pariuri sunt supraincarcate cu numere, simboluri si chiar mai multe numere.

Acest lucru poate pune pe unii utilizatori in off, dar, din experienta mea cu BETWINNER, faza de familiarizare s-a incheiat rapid. Apoi, avantajele acestei varietati aproape infinite de optiuni depasesc dezavantajele. In alta parte, faceti clic rapid pe cotele dvs., aici va scufundati cu adevarat in aceasta noua lume in timp.

Din pacate, exista si cateva puncte critice reale de la mine: Datorita navigarii slabe a meniului, cu greu veti gasi pariul preferat prin vizualizarea principala. Trebuie sa parcurgeti sportul cu multe clicuri, iar pariurile simple apar neobisnuit prin mouseover, pentru care aveti nevoie de o roata de derulare. Asadar, va recomand de la inceput sa faceti clic din nou pe „Pariuri sportive” sau pur si simplu sa selectati ceva pentru a ajunge la vizualizarea reala.

Din pacate, meniul nu este convingator aici, mai ales ca odata ce sub-elementele selectate nu se inchid niciodata automat, iar potrivirile selectate raman intotdeauna. La un moment dat, trebuie doar sa derulez in sus si in jos si sa caut ceea ce tocmai am selectat. Dar imi place biletul de pariuri, in care sunt vizibile numeroasele posibilitati.

 

BETWINNER m-a convins si de aplicatia sa de pariuri sportive. Aplicatia mobila este disponibila pentru iOS in App Store si Android ca descarcare. Spre deosebire de unii dintre concurentii sai, care se bazeaza exclusiv pe un site de pariuri mobile pentru comoditate, BETWINNER a adoptat o abordare dubla.

Un ghid de instalare cuprinzator este furnizat inainte de instalare, facand aplicatia in sine usor de utilizat. Din experienta mea cu BETWINNER, timpul de incarcare este placut de scurt, iar oferta mobila a fost optimizata cu succes pentru ecrane mai mici. Aplicatia faciliteaza plasarea pariurilor si puteti face tot ce ati dori sa faceti pe desktop in timp ce va deplasati. Unele lucruri sunt chiar mai usor de facut pe un smartphone.

Dar cand vine vorba de aspect, trebuie sa spun ca s-a strecurat o noua forma de confuzie. Oferta de smartphone-uri arata complet diferita, in ansamblu mult mai intuitiva, dar la fel ca pe desktop; trebuie sa-ti gasesti drumul. Chiar daca ati interiorizat deja site-ul web, deci nu doar ca BETWINNER a intors usor suruburile, ci a decis un aspect complet diferit. Cu timpul, insa, va fi bine.