Putine agentii de pariuri online ofera asa ceva, iar cele stradale aproape deloc. Da, ati citit bine, daca nu ati gasit in oferta pariul cautat, la Betano va puteti construi propriul pariu. Nu trebuie decat sa le trimiteti un simplu mesaj echipei Betano si sa le socilitati acest lucru.

Acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati:

  • In meniul principal apasati butonul de „Oferte” si selectati optiunea „Cere un pariu!”;
  • In noua fereastra deschisa veti pariul pe care il doriti să-l plasezi;
  • Veti primi un raspuns de la departamentul de suport a Betano în cel mai scurt timp.

Precizam ca acest serviciu este disponibil non-stop, 24/7. Atentie insa, echipa de relatii cu clientii Betano functioneaza in intervalul orar 08:00 – 01:00, asa ca daca veti trimite cererea in acest interval veti primi un răspuns aproape instant. Pentru intervalul 01:00 – 08:00, cererea dumneavoastra va fi transmisa, insa veti primi raspunsul doar după ora 08:00.

Un alt amanunt la care trebuie sa fiti foarte atenti si sa va afaceti calculele necesare: la Betano cererea de pariu trebuie expediata cu cel puțin 3 ore înainte de începerea partidei respective.

Modalități de contact a departamentului de relatii cu clientii Betano

Fie ca veti intampina vreo problemă legata de pariuri sau de depunere/ retragere numerar, fie ca aveti diferite nelamuriri, Betano va pune la dispozitie o echipă de suport profesionista si dedicata, gata în orice moment sa va vina in ajutor.

La Betano, aveti la dispozitie 6 modalitati pentru a lua legatura cu departamentul de relatii cu clientii, care va va rezolva orice problemă:

  • Prin chatul live chat, metoda pe care v-o recomandam in mod deosebit, deoarece veti primi un raspuns aproape instantaneu. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul “Chat”, pozitionat pe pagina principală și sa le scrii despre problema avuta, iar un un operator iti va oferi solutia;
  • Prin WhatsApp, la numarul de telefon +40 735 043 439, la care le poti trimite un mesaj, cu explicatii legate de problema cu care va confruntati;
  • Puteti, de asemenea, accesa secțiunea de „Contact” a site-ului Betano zilnic, între orele 10:00-24:00;
  • Cu ajutorul retelei de socializare Facebook, prin pagina de Facebook Betano https://www.facebook.com/betano.romania/, cu ajutorul unui mesaj privat, iar un operator va va raspunde în cel mai scurt timp posibil:
  • Prin apel telefonic invers. Faceti click la „Contact”, apoi selectati metoda Callback, adica apel telefonic invers. Va trebui sa selectati dintr-o listă natura problemei pe care o intampinati si sa oferiti numărul dumneavoastra de telefon, iar un operator Betano va va suna pentru a o rezolva;
  • Prin E-mail la adresa romania@betano.com. Daca trimiteti mailul in intervalul orar 08:00 – 02:00 veti primi răspunsul in cel mai scurt timp posibil.