22BET este unul dintre cei mai noi furnizori de pariuri in comparatia noastra de pariuri sportive. Pentru ca ofertantul, care, printre altele, ofera si un cazinou, nu a intrat online pana in iunie 2018 la timp pentru campionatul mondial de fotbal din Rusia.

Mai ales cand vine vorba de un astfel de furnizor de carti sportive, este important sa aruncam o privire atenta asupra acestuia. De aceea, expertii nostri descriu experienta lor 22BET in testul nostru 22BET 2018. O privire la site-ul web dezvaluie ca casa de pariuri are sediul in Cipru.

In spatele acesteia se afla compania Marikit Holdings Ltd, care, de exemplu, este responsabila si de furnizorul de pariuri sportive 1xbet – o casa cu experienta. Licenta de jocuri de noroc provine de la Curacao. In timp ce oferta de pariuri a fost preluata complet de 1xbet, exista totusi unele diferente, dupa cum arata comparatia furnizorului nostru de pariuri.

In primul rand, sa spunem un cuvant despre bonusul de bun venit – este unul dintre cele mai bune de pe piata. Bonusul 22BET pentru clientii noi, creditat sub forma unui bonus de depunere pentru primul depozit, este un bonus de meci 100% pana la maximum 122 EUR. Cat de bun este acum bonusul, este prezentat in conditiile bonusului, pe care le explicam cu o alta ocazie.