La Baumbet aveti posibilitatea sa va asigurati câștigurile cu ajutorul optiunii Cash out

Dupa cum pariorii mai vechi prea bine cunosc, optiunea de cash out este unealta care nu trebuie sa lipseasca „bagajul” oricarui jucator. Iar bookmakerul Baumbet este constient de acest lucru și va pune la dispoziție posibilitatea închiderii pariurilor atunci cand doriti dumneavoastra, fie in cazul in care vreun eveniment de pe biletul de pariere va pare nesigur sau când pur și simplu nu sunteti dispus sa asteptati deznodamantul unuei partide si doriti sa va retrageti banutii. Iar ceea ce este si mai important, optiunea de Cash out la Baumbet este este disponibilă atat pentru pariurile pre-meci, ci și pentru pariurile live.

La Baumbet nu veti pierde bilete de pariuri cu un singur meci gresit

Nimeni nu pierde la Baumbet! De ce spunem acest lucru? Deoarece multi jucatori se considera ghicionisti atunci cand ii „lasa” doar un singur meci dintr-o selectie cu mai multe evenimente. Dar la Baumbet ati scapat de acest stres, intrucat acest bookmaker va returnează miza pariata, până in limita sumei de 300 de lei, daca ati avut doar o selectie necastigatoare. Conditia este sa aveti pe biletul de pariere 4 pronosticuri cu cote de cel putin 1.65 fiecare și doar unul dintre acestea sa fie pierzător. De semnalat faptul ca pentru această promoție doar un singur bilet pe zi pentru un jucător este eligibil. De asemenea, aceasta promotie este valabila pentru toate sporturile din oferta Baumbet, mai puțin secțiunea eSports (Sporturile Virtuale).

Baumbet va ofera banii înapoi la 0-0

In functie de pariul ales de dvs., Baumbet va vine inca o data în ajutor și va inapoiaza banutii pariati (in limita sumei de 300 de lei) atunci când partida se termina cu o remiză albă, 0-0. Sa exemplificam. Daca pariati pe un singur eveniment, pe una din următoarele 3 optiuni de pariere: primul marcator, pauză/ final sau scor corect, iar meciul se termina 0-0, Baumbet va returneaza miza inapoi. Frustant sa pariati pe primul marcator, dar sa nu marcheze nimeni, nu-i asa? Cu siguranta ca da, insa la Baumbet sunteti in siguranta din acest punct de vedere.

La Baumbet ai cote marite in fiecare zi

La Baumbet ai Odds Booster, cu alte cuvinte cote marite din ligile de top. Singurele conditii pentru a paria astfel sunt legate de faptul cu nu puteti miza pe o suma mai mare de 100 de lei, fiind permis un singur pariu per fiecare client Baumbet.

Faceti-va chiar astazi cont la Baumbet si cu siguranta ca nu veti regreta. Mult succes!