Cotele de pariere la Betstars

Valoarea cotelor Betstars este standard, am putea spune. Cotele pe care le veți găsi in oferta BetStars sunt destul de tipice, comparabile cu ale altor agentii de pariuri online. Casele extrem de serioase de pariuri precum BetStars se asigură că își echilibrează oferta cu cotele pe care le oferă, ceea ce înseamnă că acestea obțin un profit indiferent de rezultatul unui eveniment sportiv. Aceasta este cunoscută sub denumirea de „marjă” a unei agentii. Insa, pe de alta parte, ramane la abilitatea pariorilor sa selecteze acele cote care sunt mai bune decat la concurenta. Pentru ca întotdeauna vor exista unele variații între cotele disponibile la casele de pariuri (unele minore, intr-adevar). Dacă doriți să găsiți cote cu adevărat bune, atunci Betstars este locul ideal. De asemenea, există câteva creșteri bune de cote la BetStars, ceea ce crește, fara indoiala, si valoarea ofertei. Acestea se aplică indeosebi curselor de cai și golfului, așa că dacă vă place să pariați pe aceste două sporturi, aveti inca un motiv in plus sa va facet un cont la BetStars.

Pariurile live la Betstars

Secțiunea de pariuri live a site-ului BetStars poate fi accesată prin fila „Live” pozitionata in partea stânga sus a paginii de pornire. Făcând clic pe această filă, puteți accesa o gamă completă de piețe de pariuri live. Sporturile oferite preponderent sunt fotbalul, baseballul, tenisul și voleiul, dar sunt acoperite si alte sporturi, in functie de importanta evenimentelor respective.

Gama de piețe oferite în această gamă de sport este extrem de generoasa, iar răspândirea geografică a țărilor și competițiile acoperite este foarte largă. La Betstars veti gasi piețe live disponibile pentru fotbalul australian, turnee de tenis ATP din Marea Britanie, Germania și chiar Zimbabwe, baseball japonez, sa dam doar cateva exempe mai nonconformiste. Binenteles ca fotbalul va avea cele mai multe oferte, atat in ceea ce priveste numarul de evenimente, cat si profunzimea ofertei si optiunile de pariere. Practic, la Betstars puteti paria live aproape pe ce eveniment doriti: marcator, urmatorul gol, corner, cartonas etc., adica pe o serie întreagă de rezultate și evenimente posibile, la cote deosebit de tentante. De asemenea, clientii Bestars pot vizualiza cele mai importante competitii sportive in direct, cu ajutorul platformei de streaming live Betstars, disponibila atat pentru varianta desktop, cat si pe mobil. De asemenea, acestia pot accesa transmisia în direct inclusiv a curselor de cai. Cursele de cai pentru care sunt disponibile fluxuri live sunt indicate de un triunghi roșu.

Mult succes cu Betstars!