Deschiderea unui cont cu Betfair vă permite să utilizați atat piata de pariuri sportive, cat si pe cea de Exchange, fiind unul dintre putinii bookmakeri care va aofera aceasta optiune. Vă recomandăm să aveți un cont Betfair din atâtea motive, pe care le vom dezvolta in continuare.

Analizand cotele Betfair, am ajuns la concluzia ca acest bookmakeri ofera printre cele mai atractive cote la tenis, fotbal si basket. Iar pentru faptul ca ofera clientilor sai atat serviciul Betfair Exchange, unde puteti paria impotriva altor clienti, cat si o oferta de pariuri sportivepremium, acest operator este într-adevăr unic. De asemenea, Betfair oferă în mod regulat bonusuri de înscriere pentru noii clienți, atât pe oferta de sport, cât și pe platforma de Exchange. Mai mult decat atat, Betfair isi recompensează clienții cu pariuri gratuite atunci când un client folosește atât platforma de Exchange, cât și pe cea de pariuri sportive.

Pe partea de Exchange, Betfair are cel mai mare număr de clienți din lume, de unde deducem seriozitatea acestui bookmaker. Iar a avea cei mai mulți clienți oferă Betfair cea mai bună lichiditate dintre toate casele de pariuri online. În general, piata de Excenge oferă cote mai mari decât pariurile tradiționale, deoarece nu există nicio marjă a casei de pariuri încorporată în prețuri. De asemenea, oferă mai multe piețe și mai multă adâncime a pieței decât oricine altcineva, iar aici ar trebui să gasiti sigur o opțiune de pariere care să se potrivească cu ceea ce doriti dumneavoastra.

Iar daca va place sa pariati live, atunci Betfair este locul potrivit. Evenimentele curg in valuri la Betfair, iar cotele sunt reîmprospătate instantaneu. In plus, puteți urmări evenimentele în direct in timp ce pariati cu ajutorul serviciului de live streaming Betfair. Trebuie să fi pariat la evenimentul respectiv și să aveți fonduri în contul dumneavoastra Betfair.

Iar când vine vorba de Cash-Out, Betfair este intr-adevar regele. Si asta in primul rand pentru ca (si putina lume stie acest amanunt) Cash-out-ul a fost introdus mai întâi de Betfair, exemplu urmat rapid și de alte agentii de pariuri online. Betfair Cash Out este o funcție care vă permite să închideți pariul in orice moment al partidei dacă sunteți mulțumit de cifra ofertei, astfel ca nu mai riscati pana la terminarea acesteia. In functie de aceasta cifra, puteți lua suma totală sau parțială a ofertei de încasare.

De exemplu, dacă ați plasat un bilet cu 3 evenimente si pana acum v-au iesit 2 dintre acestea, Betfair vă va oferi o sumă de încasare înainte de a fi decis si al treilea eveniment, iar dumneavoastra veti decide dacă să luați oferta lor sau să lăsați pariul să își desfășoare cursul normal. Aveti deci sansa sa va reduceti profitul preconizat, dar vi se va garanta o rentabilitate pentru pariul dumneavoastra. Mult succes cu Betfair!